Димитър Томов Рядко се случва да гледам предаването Пресечна точка“ по

...
Димитър Томов Рядко се случва да гледам предаването Пресечна точка“ по
Коментари Харесай

Димитър Томов с гняв към Васил Калановски от ПП-ДБ: Направи чудовищно расистко и сексистко изказване

Димитър Томов

 

Рядко се случва да виждам предаването „ Пресечна точка “ по Нова телевизия и не бих могъл да кажа какво е нивото - както на предаването, по този начин и на гостите, които се канят в него.

 

На 2 ноември обаче съумях да чуя нещо, което провокира яд и отвращение отдън душата ми.

 

 

В самият завършек на предаването актьорът Васил Калановски (избран за втори следващ мандат за общински консултант от ПП-ДБ-СС, бел. ред.), застъпвайки се в поддръжка на претендента на ППДБ Васил Терзиев, каза безусловно следното: 

„ Винаги съм смятал, че смесицата, генната комбинация сред разнообразни етноси постоянно ражда образно красиви резултати. Само че ние в неделя, колкото и симпатична да е госпожата, не отиваме на конкурс за манекенки, без значение какъв брой са устати, а за избор на кмет на София. “

 

Не е нужно да си публицист, академик или различен представител на креативната и научно-техническата интелигенция, с цел да не изтръпнеш от такова чудовищно расистко и сексистко изявление. Предполагам, че гражданинът-артист Калановски има визия за смисъла на думите в българския език.

 

Казаното от него наскърбява по-скоро мъжката част на човечеството в сравнение с уязвява прелестната негова женска половина.

 

На неуважаемия Калановски оповестявам, че прелестната орис обдари моето семейство с изключение на с българска снаха, по този начин и с китайска снаха, и палестински шурей. От които към този момент имам трима внука.

 

Чувствам се надълбоко обиден от безпардонния звук и злокобно изказване какво се е раждало от „ генната примес на разнообразни етноси “. Хич не ме интересува произхода и акцията за кмет на Васил Терзиев, само че хората, които се явяват негови не просто симпатизанти, а бъдещи управници (и освен в столицата ни София) по този ли расистки и надменен метод се отнасят и ще показват това си отношение към нас, „ простите хора “, „ плебса “?

 

Неуважаеми господа, кой ви дава право да считате, че Вашият етнически генезис е по-висш от произхода на който и да е жител на планетата?!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР